UTBILDNING & UTVECKLING

UTBILDNING & UTVECKLING

I våra lokaler har vi ett fullt utrustat konferensrum/bibliotek. Varje vecka har vi klinikmöte med inlagd klinikansluten vidareutbildning. Vi har regelbundna seminarier tillsammans med käkkirurger och protetiker där vi planerar de patienter som kräver mera omfattande specialistbehandling.

Specialistkliniker både inom Skåne och i övriga Sverige/Skandinavien besöker oss dels för att bese vår moderna klinik men också för att informeras om och diskutera den moderna ortodontin.

För att utbildningsmässigt ligga på topp måste vi söka utveckling och utbildning även utomlands. Vi går regelbundet nationella och internationella kurser och deltar i specialistkonferenser/kongresser som behandlar framför allt ortodonti.

diplom1
 • Om oss

  Vi är en privat tandregleringsenhet som ligger strax utanför Helsingborg. Vi är  för närvarande 2 tandregleringsspecialister, Anna Brechter (Leg. Tandläkare, Med.Dr., Specialist i Tandreglering) och Houda Ghiasi (Leg. Tandläkare, Specialist i Tandreglering), 2 ortodontiassistenter och 2 ortodontitandsköterskor.

 • Adress

  Anna Brechter Ortodonti AB

  Bernhold Ortodonti AB
  Ekslingan 10
  254 67 HELSINGBORG

  Ingång från Kanongatan!

  info@bernholdortodonti.se
  Tel: +46 42 146927

 • Kontakt